De Reis

De reis

Laatste voorbereidingen  

 

Heemskerk – De laatste werkdag zit er op. In ieder geval voor Linda! Andre mag nog even een paar dagen verder met zijn hobby. De voorbereidingen zijn in volle gang.
Gister hebben we samen nog even in de tuin ‘gespeeld’, zodat Deboor straks alleen nog maar hoeft te genieten. En natuurlijk af en toe de barbecue eens moet aansteken. Die tuin gaan we de komen weken vast nog wel eens missen.

tuinEen klein min puntje in het geheel: de paspoorten liggen nog bij de visumdienst. Ik werd vandaag gebeld door Tiara tours, de organisatie die voor ons de Trans Siberië Express (TSE) heeft geboekt. De visumdienst kan namelijk (nog) niet akkoord gaan met de door ons overgelegde stukken. Altijd fijn dit soort ontwikkelingen een week voor vertrek! Ik ben wel enigszins gerust gesteld door de medewerker van Tiara, zij gaan voor ons de nodige actie ondernemen. Desnoods halen we de paspoorten maandag of dinsdag zelf nog even op in Den Haag of worden ze naar Schiphol gestuurd.

tuin

Tegenover de minpuntjes staan natuurlijk de pluspuntjes….  Het is allemaal heel logisch. Vandaag hebben we de reisbescheiden ontvangen voor de TSE inclusief vliegtickets naar St. Petersburg. Dat wordt een vroegertje woensdag…. Ons vliegtuig vertrekt vanaf Schiphol naar Wenen om 07.45 uur en we worden 3 uur van te voren op de luchthaven verwacht. Ik denk dat we de wekker maar zetten. Maar goed, het zetten van de wekker blijft natuurlijk afhankelijk van het Chinese Visum. Wordt vervolgd…..

4
Web Design BangladeshWeb Design BangladeshMymensingh